Menü online sorozatok - SrNet


50,648,000 videó lejátszás
2016.11.19-én elértük az 1000 teljesített kérést, most mi szeretnénk kérni töletek!
Likeoljátok az új Facebook oldalunkat a lap tetején, cél az 1000 like megszerzése, és kérünk benneteket osszátok meg az oldalt így segítve a munkánkat.
Csökkentettük a reklámokat az oldalon, és fejlesztettük a lejátszót ha valami nem elérhető pár perc várakozással automatikusan javítható!
  • Outcast online sorozat

    Outcast (Outcast) online sorozat

    2016
    Robert Kirkman egyszerűen nem tud mellényúlni, ha választania kell, melyik képregényből készüljön sorozatadaptáció. Mostani szériáját hatalmas várakozás övezte, amiben a nemrégiben indult sikerképregény, az Outcast történetét dolgozták fel azonos címen. Kirkman ezúttal kilép a zombiapokalipszis világából, és azt az akcióknak több teret engedő, ördögűzésekkel és démonokkal teli horror műfajára cseréli. Az Outcast készítői között ott van Chris Black, David Alpert és Sharon Tal is. Az érzékletes zenei aláfestésről pedig Atticus Ross, a Grammy-, Golden Globe-és Oscar-díjas zeneszerző és producer gondolkodik. A sorozat egyébként egy fiatal, amerikai kisvárosban élő férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és az egész világ sorsát. Kyle Barnes szerepét a Holtodiglan című filmből is ismert Patrick Fugit, Anderson tiszteletest Philip Glenister játsza. A nyolcéves, szintén ördög által megszállt Joshua Austint pedig Gabriel Bateman alakítja.

    Kérés Beküldése Feliratkozás3
( 5 )
sorozatok online, online sorozatok, online sorozatok a neten, online sorozatbarát, online srnet, online sorozat, ingyen sorozatok, sorozat letöltés