Menü online sorozatok - SrNet


50,666,551 videó lejátszás
2016.11.19-én elértük az 1000 teljesített kérést, most mi szeretnénk kérni töletek!
Likeoljátok az új Facebook oldalunkat a lap tetején, cél az 1000 like megszerzése, és kérünk benneteket osszátok meg az oldalt így segítve a munkánkat.
Csökkentettük a reklámokat az oldalon, és fejlesztettük a lejátszót ha valami nem elérhető pár perc várakozással automatikusan javítható!
  • X-akták online sorozat

    X-akták (The X-Files) online sorozat

    1993
    Az sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Mulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit, melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. Meggyőződése, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel, földön kívüli élőlényekkel és emberi anomáliákkal. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.

    Kérés Beküldése Feliratkozás8

X-akták 10. Évad (Kattints ideaz epizódok megjelentéséhez vagy eltüntetéséhez)

X-akták 4. Évad (Kattints ideaz epizódok megjelentéséhez vagy eltüntetéséhez)

X-akták 3. Évad (Kattints ideaz epizódok megjelentéséhez vagy eltüntetéséhez)

X-akták 2. Évad (Kattints ideaz epizódok megjelentéséhez vagy eltüntetéséhez)

X-akták 1. Évad (Kattints ideaz epizódok megjelentéséhez vagy eltüntetéséhez)

( MySQL 2 9 )
sorozatok online, online sorozatok, online sorozatok a neten, online sorozatbarát, online srnet, online sorozat, ingyen sorozatok, sorozat letöltés